Antwerpen, een stad bekend om haar levendige winkelstraten en charmante kerstsfeer, kondigt met plezier aan dat de Meir deze december elke zondag geopend zal zijn. Dit betekent dat u extra tijd heeft om te genieten van uw kerstinkopen tijdens de vijf aankomende weekenden: 2/3, 9/10, 16/17, 23/24 en 30/31 december.

De Meir, bekend als de kloppende winkelhart van Antwerpen, nodigt iedereen uit om de feestelijke sfeer en uitgebreide winkelmogelijkheden te komen ervaren. Of u nu op zoek bent naar het perfecte kerstcadeau, uw feestgarderobe wilt aanvullen of gewoon wilt genieten van de feestelijke verlichting en decoraties, de Meir biedt een unieke en gezellige winkelervaring.

Speciale Openingstijden voor Kerst- en Nieuwjaarsavond

Het is belangrijk om te noteren dat op kerstavond, 24 december, en nieuwjaarsavond, 31 december, de winkels op de Meir wel eerder zullen sluiten. Dit geeft de winkeliers de kans om ook zelf met hun dierbaren de feestdagen te vieren. We raden bezoekers aan om de specifieke sluitingstijden van de winkels te controleren om teleurstellingen te voorkomen.

Een Feestelijke Winkelervaring

In lijn met de kersttraditie zal de Meir baden in feestelijke verlichting en decoraties, wat zorgt voor een betoverende winkelomgeving.
Mis deze kans niet om de Meir in al haar feestelijke glorie te ervaren! Met de uitgebreide openingstijden kunt u optimaal genieten van uw decemberinkopen in Antwerpen.