Lid worden?

U bent handelaar en u wil lid worden?

Alle handelszaken van de Meir-as of de Huidevettersstraat kunnen volwaardig lid worden van de vzw Meir/Beleef Antwerpen.

Ook als u geen winkel of horecazaak uitbaat, kan u deel uitmaken van onze familie! Banken, bedrijven en organisaties die in onze buurt gevestigd zijn, kunnen sympathiserend lid worden.

Waarom lid worden? Het hele jaar door zetten wij uw zaak extra in de kijker. Zo krijgt u niet alleen meer zichtbaarheid bij de klant, maar ook bij de vzw en andere handelaars. Dankzij uw financiële bijdrage kan de vzw jaarlijks voor kerstverlichting zorgen, allerlei activiteiten en marketingcampagnes op poten zetten en een onafhankelijke winkelstraatmanager financieren die fulltime ten dienste staat van de ledenwinkels en als ombudsvrouw contacten onderhoudt met alle officiële instanties (district, stad, provincie, hulpdiensten, afvalophaling, enz.).

Ik wil lid worden

Vul onderstaande gegevens in

De ledenvoordelen op een rijtje:

De vzw Beleef Antwerpen organiseert heel het jaar door activiteiten die oa de “winkelzondagen” (= eerste zondag van de maand open) ondersteunen waarbij enkel onze leden ‘in the picture’ gezet worden. Hoe doen we dit?

N

50% korting op de huur van reclamepalen

N

Gratis deelname aan alle acties, waaronder “Antwerp Fashion Weekend” (tweemaal per jaar een catwalk op Wapper), “Antwerp Pride” (oa ballontrossen aan ingang), “Black Friday” (oa ballontrossen aan ingang), enz….(zie onze kalender)

N

Advertenties in de geschreven pers (bijv. Gazet van Antwerpen )

N

Vermelding op onze website en Facebookpagina Meir Antwerpen

N

En nog veel meer…

2 & 3 oktober Antwerp fashion weekend

Beleef antwerpen

De Meir als toegangspoort van de stad: Shoppen en beleven, verwen uw smaakpapillen en adem cultuur. Een onvergetelijke ervaring!