Ben jij een echte fashion lover en altijd op zoek naar de nieuwste trends en inspiratie? Dan mag je het Antwerp Fashion Weekend op 1 en 2 april 2023 niet missen!

Dit evenement is dé ontmoetingsplaats voor fashion lovers en trendsetters en biedt een onvergetelijke ervaring vol fashion, food, muziek en leuke acties en kortingen. Tijdens de Fashion Market kun je kennismaken met de hipste fashion items van bekende merken en ontwerpers, zowel indoor als outdoor in de bruisende winkelstraten van Antwerpen. Op de Meir en de Wilde Zee kun je genieten van spectaculaire catwalks waar de nieuwste lente- en zomertrends worden getoond.

Organisator Antwerp Retail Shopping Promotion vzw heeft samen met verschillende partners een topweekend samengesteld voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en de nieuwste trends. Bezoek de Kammenstraat, Nationalestraat, Ijzerenwaag, Steenhouwersvest of Kleine Markt en ontdek wat de fashion wereld te bieden heeft.